Veel reacties na lancering Eredivisie

 In Algemeen

eredivisie1Na de lancering van Eredivisie Triathlon op 10 november, bleek dat we heel wat los gemaakt hebben in triathlonland. Het concept wordt positief en met enthousiasme ontvangen. Via Twitter, Facebook en ons e-mailadres stroomden de reacties binnen deze week. Ook op trainingen worden we aangesproken door onze eigen clubgenoten. Erg leuk! Elk van de organisatoren heeft op die manier al een aantal felicitaties en aanmoedigingen in ontvangst mogen nemen en we worden overstelpt met vragen van verenigingen, bestaande en nieuwe sponsorteams en individuele atleten.

Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk van antwoorden te voorzien, maar vragen ook jullie begrip. We weten zeker dat er een Eredivisie komt met vijf races in 2012, maar ook wij weten nog niet exact alle details. De regels bijvoorbeeld, die proberen we samen met de NTB zo goed mogelijk af te stemmen. Ook de inschijfbedragen, de wijze van registratie en de aanmelding van de atleten zijn zaken die we graag goed en duidelijk willen vormgeven voordat de inschrijving open gaat begin 2012.

Inmiddels hebben al veel verenigingen laten weten dat er interesse is voor een tweede divisie of een regionale klasse. Ook daarvan gaan we zo snel mogelijk bekijken hoe dat ingevuld zou kunnen worden.

Achter de schermen wordt dus hard gewerkt en gesteund door alle positieve berichten, zijn wij ervan overtuigd dat we in 2012 van start gaan met een hele gave competitie. Blijf ondertussen jullie vragen aan ons doorsturen, dan zullen wij ze zo snel mogelijk van antwoord voorzien. Kijk voor de zekerheid ook even onder het menu Reglementen, waar je antwoorden op een aantal veelgestelde vragen kunt vinden. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt de komende maanden, zodat de details steeds verder duidelijk zullen worden. Als jullie dan in de tussentijd alvast beginnen met trainen, dan zorgen wij dat de Eredivisie klaar is voor jullie topprestaties!