Eerste teams zijn bekend

 In Eredivisie

De enquête die door de NTB is uitgezet onder alle verenigingen van Nederland, heeft een heleboel reacties opgeleverd. Op basis hiervan zijn vandaag de eerste namen bekend gemaakt. De geplaatste verenigingsfinalisten die zich gemeld hebben voor de herencompeititie zijn: TC Twente, Triade Dalfsen, TVA Almere, Hellas Utrecht en TVH Hilversum. Wildcards zijn uitgedeeld aan VZC Veenendaal, Squadra Veloce Eindhoven, Cerberus Nijmegen, Oceanus Aalsmeer, TVA Arnhem, Argo Wierden, De Dolfijn Amsterdam. Ook toegelaten op basis van een wildcard zijn de nieuw opgerichte verenigingen Snellewielen.nl Ede, Pro Triathlon Schagen, Stp One Borne en RTC Almere. Bij de dames is Hellas Utrecht automatisch geplaatst. Wildcards zijn verstrekt aan TVA Arnhem, Trion Nijmegen, Pro Triathlon Schagen, Step One Borne en RTC Almere.

Dit betekent dat er nog ruimte is voor deelnemende teams. Vooral bij de dames verwelkomen we graag nog een aantal verenigingen! Heeft jouw vereniging zich geplaatst voor de verenigingsfinale, maar nog niet gereageerd op de enquête, vraag dan of iemand van het bestuur zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Wil je een wildcard aanvragen voor jouw vereniging, laat het dan ook weten. We proberen op 1 februari de indeling van de competitie rond te hebben. Alle verenigingen die toegelaten zijn, krijgen mail met het verzoek hun inschrijving compleet te maken. Op onze website komt daarvoor een inschrijfformulier beschikbaar. Na het invullen daarvan is de deelname definitief! Kijk voor vragen vooral ook even bij de FAQ op onze site.