Matong en Xendurance gaan samenwerking met Lotto Eredivisie Triathlon aan

 In Eredivisie

matong-xenduranceDe Nederlandse Triathlon Bond heeft vandaag bekend gemaakt dat samenwerkingsovereenkomsten getekend zijn met Matong Sportswear en Xendurance. Beide merken worden partner van de Lotto Eredivisie Triathlon en zullen een belangrijke rol gaan spelen bij het verder uitbouwen en versterken van het eredivisieconcept.

Matong Sportswear is een jong en dynamisch sportkledingmerk en vindt haar roots in Australië. Matong gaat alle deelnemende teams voorzien van functionele sportshirts en zal aanwezig zijn bij eredivisie-evenementen. In Enschede zal de fietscollectie gepresenteerd worden en het recent gelanceerde wetsuit M1 kan worden gepast. De nieuwe collectie kan met een aantrekkelijke korting aangeschaft worden.

Xendurance heeft zich ten doel gesteld de sporters van unieke producten te voorzien. Xendurance verzekert de atleet van topprodukten om prestaties te verbeteren, herstel te bevorderen en het immuunsysteem te versterken. Gezond blijven sporten staat hierbij voorop. Ook Xendurance zal aanwezig zijn tijdens evenementen van de Lotto Eredvisie Triathlon.

De organisatie van de eredivisie is blij met de overeengekomen samenwerking. Het hoogste niveau in de sport combineren met het hoogste niveau in producten zal in onze ogen leiden tot een succesvolle match!