Officiële uitslagen gepubliceerd

 In Eredivisie

De einduitslag van de teamwedstrijd in Enschede is beschikbaar! Er komen inmiddels terechte vragen binnen van teams die in de uitslag van MyLaps, op de website van de UT Triathlon op een andere plek geklasseerd zijn dan in de eredivisie-uitslag. MyLaps heeft in haar uitslagenlijst geen rekening kunnen houden met de splitsing van de teamfinales en de overige eredivisieteams. Wij hebben de uitslagen na afloop bij elkaar gevoegd en daaruit kwamen enkele verschuivingen voort. De mannen van GSTV Tritanium – Groningen zijn bijvoorbeeld door een knappe middagserie geklommen in het klassement. De definitieve uitslag is op de site van de Lotto Eredivisie Triathlon gepubliceerd en komt binnenkort ook op de site van de Vredestein UT Triathlon te staan.

Heren

Dames