Tweede wedstrijd Lotto Eredivisie Triathlon levert zeges voor Team4Talent en Jong Oranje

 In Eredivisie

Het NK Sprint Triathlon in Groningen was vandaag het decor voor de tweede wedstrijd uit de Lotto Eredivisie Triathlon. Bij de mannen ging Team4Talent op herhaling. Na de zege in de openingswedstrijd in Enschede, bonden de mannen opnieuw een race aan de zegekar. De tweede plek was verrassend voor Dolphin SquadraVeloce uit Eindhoven, dat VZC uit Veenendaal naar plek drie verwees. ProTriathlon uit Zaandam liet een zeker lijkende tweede plek schieten toen Youri Severin vroegtijdig uit de race stapte. In de ranking is Team4Talent nog steeds koploper. ProTriathlon blijft nog net tweede, net voor VZC op plek drie.

De vrouwen van Jong Oranje uit Almere waren te sterk voor de overige teams. Hellas uit Utrecht en GVAV uit Groningen werden naar plek twee en drie verwezen. Ook hier was ProTriathlon uit Zaandam de verliezende ploeg. Zij raakten hun koppositie in het klassement kwijt. Jong Oranje voert het tussenklassement aan, voor Hellas en GVAV.

Teamuitslag Groningen (update: 20-06-12):
Heren
Dames

Tussenstand (update: 20-06-12):
Heren
Dames