Oproep aan wedstrijdorganisaties: belangstelling voor eredivisie en eerste divisie kenbaar maken

 In Algemeen

Zoals eerder al bekend gemaakt, zal het succesvolle debuut van de Lotto Eredivisie Triathlon leiden tot de komst van een Eerste Divisie in 2013. Alle bij de NTB aangesloten wedstrijdorganisaties zijn hierover enkele weken geleden geïnformeerd. Daarbij is tevens de oproep gedaan om te reageren als er belangstelling is voor het huisvesten van een van de races uit deze competities. Bij deze herhalen we graag de oproep nog eens. We zien reacties graag tegemoet vóór 10 november aanstaande, zodat op het congres van 24 november de competitiekalender voor zowel de Eredivisie als de Eerste Divisie bekend gemaakt kan worden.

Deze nieuwe competitieconcepten roepen ongetwijfeld vragen op. Schroom daarom niet om contact op te nemen met de organisatoren van de Eredivisie Triathlon via ons contactformulier, e-mail (info@eredivisietriathlon.nl), Twitter (@eredivisie_tri) of Facebook.