Laatste kans: teamaanmelding Apex 1eDivisie

 In 1eDivisie

De aanmelding van verenigingen voor de Apex 1eDivisie Triathlon heeft alle verwachtingen overtroffen. Al 39 verenigingsteams schreven zich in. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen zal daardoor een goed gevulde en hopelijk zeer spannende competitie ontstaan. De inschrijving loopt nog tot en met 31 januari. Staat jouw vereniging nog niet ingeschreven? Zorg dan dat je er snel bij bent!

De Apex 1eDivisie is een nieuwe triathloncompetitie, die als uitbreiding van de Lotto Eredivisie opgericht is. Verenigingsteams strijden tegen elkaar in vijf wedstrijden. In Weert, Huizen, Oud Gastel, Utrecht en Enschede treffen de teams elkaar in teams van vier atleten bij de mannen, of drie atleten bij de vrouwen. Elke atleet kan punten halen voor zijn of haar team. Na elke race volgt een tussenstand en de winnende teams aan het eind van de competitie ontvangen een mooi prijzenpakket van hoofdsponsor Apex. Elk verenigingslid met een atletenlicentie mag starten voor het team in de competitie. Het team kan daardoor elke race opnieuw bepalen welke atleten starten.

Als de inschrijfperiode voor teams voorbij is, wordt de complete teamlijst bekend gemaakt. Teams kunnen daarna ook hun atleten aanmelden voor de verschillende races. Hiervoor wordt binnenkort een procedure gepubliceerd op de site http://www.eerstedivisietriathlon.nl en deze wordt ook gemaild aan alle teamcaptains. Inschrijving van atleten is dus op dit moment nog niet mogelijk/nodig.

Kijk voor meer uitleg en een FAQ op de site van de Apex 1eDivisie, of neem contact op met de organisatie via info@eerstedivisietriathlon.nl. Coördinator Jan Bos helpt jullie vereniging graag op weg!