Lotto Eredivisie Triathlon steunt Jeugdsportfonds

 In Eredivisie

JSF-logo-sloganDe NTB heeft bekend gemaakt dat het Jeugdsportfonds gekozen is als het goede doel van 2013. Elk jaar steunt de NTB een goed doel, waar ze geld aan geeft en haar leden oproept om hetzelfde te doen. De afgelopen drie jaar was dat Alpe d’HuZes en nu is dat het Jeugdsportfonds.

Jeugdsportfonds

Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij het Jeugdsportfonds kunnen zij hun sportdroom waarmaken. Om een kind een jaar lang te laten sporten is ongeveer € 250,- nodig. Een bekende ambassadeur van het Jeugdsportfonds is Bert van Marwijk.

Tri-fa in actie

Jacqueline, Carola en Jolanda Nell zijn drie zussen, die samen met hun partners actie voeren voor het Jeugdsportfonds. Zij komen met hun team Beeldreclame / Tri-fa uit in de Apex 1eDivisie Triathlon en hebben zich ten doel gesteld om minimaal 30 kinderen aan het sporten te helpen, door geld in te zamelen.

Steun van de NTB

De NTB draagt bij aan het initiatief van Tri-fa door het beschikbare budget voor haar goede doel te storten via de actiepagina van Tri-fa. NTB-directeur Rembert Groenman zegt desgevraagd: “ik hoop dat we als NTB, met Tri-fa en met medewerking van de beide divisies, in totaal 75 kinderen kunnen laten sporten.”

Oproep aan verenigingen

De organisaties van de Lotto Eredivisie Triathlon en de Apex 1eDivisie Triathlon roepen alle teams op om mee te helpen en het initiatief van Tri-fa te ondersteunen. Meer informatie over de mogelijkheden is te vinden op de website van Tri-Fa, waar ook regelmatig nieuws over de actie staat. Ook is hier de laatste tussenstand te vinden van de inzamelingsactie. Help mee en geef een kind de kans om te sporten!