Winnaars clinics bekend: AZVD en TCA gefeliciteerd!

 In 1eDivisie

Onder alle teams uit de Apex 1eDivisie Triathlon die tijdig hun informatie voor de site en het speciale nummer van Triathlon Sport aanleverden, hebben wij twee clinics verloot die verzorgd zullen worden door Bert Flier van 3in1Sports. De winnaars zijn de mannen van AZVD uit Assendelft en de vrouwen van TC Alphen aan den Rijn, gefeliciteerd!

Bert Flier zal een clinic verzorgen op locatie bij de vereniging, waarin trainen voor triathlon en teambuilding hand in hand gaan. Na het volgen van de clinic zijn deze verenigingen optimaal voorbereid op hun competitiedeelname. Andere verenigingen die ook geïnteresseerd zijn in een clinic kunnen rechtstreeks met 3in1Sports contact opnemen voor meer informatie, kosten en voorwaarden.

Alle teams die hun informatie instuurden, kunnen deze inmiddels zien via de teampagina’s. De overige verenigingen worden uiteraard van harte aangemoedigd om hun informatie alsnog in te sturen. Onze webmaster zal die dan plaatsen en er via social media melding van maken. Het speciale nummer van Triathlon Sport, de glossy die in het teken staat van de Lotto Eredivisie Triathlon en waarin ook de Apex 1eDivisie Triathlon vertegenwoordigd is, zal eind april verschijnen. Alle leden krijgen deze thuisgestuurd en ook de verenigingen krijgen exemplaren toegestuurd, die bijvoorbeeld aan sponsoren uitgedeeld kunnen worden.