Blog: wij stellen ons voor (deel 2)

 In Algemeen

eredivisie-voorstellenAtleten en organisties hebben ons al vaak gevraagd wie de organisatoren van de Lotto Eredivisie Triathlon en de Apex 1eDivisie Triathlon zijn. Hoog tijd dus om ons voor te stellen. We beginnen met Jetse, Jan en Martijn. In een volgend bericht stellen we Pieter, Cornelis en Marcel aan jullie voor!

Diederik
Diederik Scheltinga is de oudste van vier (!) triathlonbroers. Hij baande, volgens eigen zeggen, het pad voor zijn jongere broers Evert, Cornelis en Bouke. Als Diederik niet op wereldreis is, dan knutselt hij aan websites en doet straffe uitspraken. Hij heeft ook wel geluk hoor. Diederik houdt zich met name bezig met het onderhouden van contacten met de wedstrijdorganisaties. Of zoals hij zelf zegt: “hekje pang!”

Marijn
Marijn de Jonge is onze sponsorman. Deze Tukker woont tegenwoordig in Utrecht, is lid van Hellas, komt ook uit in de 2e Bundesliga in Duitsland en richtte afgelopen winter zijn eigen vereniging, de Trimates op. Van alle organisatoren traint hij het meeste, maar hij houdt er ook de meest Bourgondische leefstijl op na. Marijn zorgt voor de activering van bestaande sponsorships van Eredivisie en 1eDivisie en zoekt actief naar kansen voor nieuwe samenwerkingen. Marijn werd onlangs geportretteerd in het AD/Utrechts Nieuwsblad.