Voorbeschouwing 3e wedstrijd Apex 1eDivisie Triathlon Oud Gastel

 In 1eDivisie

 

De AOud-Gastel-1e-divisiepex 1eDivisie Triathlon gaat zaterdag verder met de derde wedstrijd van het seizoen. Ditmaal zijn de teams in het Westbrabantse Oud Gastel actief en de afstand die ze afleggen is enigszins bijzonder.  De eenderde triathlon staat nergens anders in Nederland op het programma. Voor sommige atleten zal het een flinke beproeving worden, voor anderen is het opgelucht ademhalen dat er niet zo hard gesprint hoeft te worden.

Na de tweede race in Almere bezet Hellas uit Utrecht bij de vrouwen en de mannen de eerste plek in de tussenstand. Wie is er klaar om de plek van de Utrechters in te nemen? Met andere afstanden en bij veel teams ook andere atleten aan de start, kan het alle kanten op. Het zal in elk geval weer spannend gaan worden. De start is zaterdag al vroeg, maar de organisatie biedt overnachtingsmogelijkheden. Voor wie daar geen gebruik van maakt wordt het op tijd naar bed vrijdag.

Toeschouwers kunnen prima terecht in het dorpsentrum van Oud Gastel, waar speaker Wim van de Broek iedereen welkom zal heten. Voor wie er niet bij kan zijn: via Twitter laten veel teams van zich horen rondom de races. Kijk eens op de teampagina’s op onze site voor de Twitteraccounts!