Inschrijving wedstrijden geopend

 In Algemeen
Evert Scheltinga wint NK Sprint in Amsterdam

Foto: Marcel Meinema

De lentekriebels slaan ook bij ons langzamerhand toe. We voelen met elke graad die de temperatuur stijgt de start van het competitieseizoen dichterbij komen. Hoogste tijd dus om de inschrijving voor de competitiewedstrijden te openen!

Vanaf 1 maart kunnen de teamcaptains hun opstellingen voor de verschillende wedstrijden doorgeven. Zij hebben als leidraad een handboek ontvangen, waarin uitgelegd staat hoe dit werkt en wat er verder bij komt kijken om als team in de competitie actief te zijn. Verder hebben we de reglementen bijgewerkt, de prijzengelden vastgesteld, afspraken met het jurykorps gemaakt en zijn we volop in overleg met de wedstrijdorganisaties om te zorgen dat ook zij op tijd klaar zijn voor de start van de competitie.

Teampagina’s

Binnenkort komen de teampagina’s online op de websites. Teamcaptains krijgen van onze webmasters het verzoek om informatie aan te leveren. De teampagina is een mooie gelegenheid om je team te profileren en in de etalage te zetten. We zijn nu al benieuwd naar alle mooie foto’s!

De start van het seizoen laat niet lang meer op zich wachten…het aftellen is wat ons betreft al begonnen!

Sportieve groet,
Berteke – CornelisDiederikHans – Jan – Jetse – Marcel – MarijnMartijn