Schuiteman accountants&adviseurs hoofdsponsor 2eDivisie

 In 2eDivisie
Rembert Groenman (l) en Gert de Fluiter ( r) ondertekenen de sponsorovereenkomst

Rembert Groenman (l) en Gert de Fluiter ( r) ondertekenen de sponsorovereenkomst

De 2eDivisie triathlon zal de komende drie jaar door het leven gaan als Schuiteman 2eDivisie. Schuiteman accountants&adviseurs ondertekende een driejarige verbintenis met de Nederlandse Triathlon Bond en wordt daarmee hoofdsponsor. Gert de Fluiter, die namens Schuiteman de overeenkomst tekende, is zelf fanatiek triatleet.

Rembert Groenman tekende namens de NTB de driejarige overeenkomst. Schuiteman is de eerste sponsor voor de 2eDivisie, die in 2014 van start gaat als aanvulling op het competitieconcept van de NTB. Hierin kunnen verenigingsteams sinds 2012 in de Lotto Eredivisie en daarna ook in de 1eDivisie strijden, waarmee de individuele sport triathlon ook een teamcomponent heeft gekregen. De Schuiteman 2eDivisie bestaat uit twee poules, georienteerd op het noorden en het zuiden van het land. De 43 teams ontmoeten elkaar tijdens de wedstrijden in Arnhem en Almere. De divisie noord komt daarnaast in actie in Groningen en Stiens, terwijl de divisie zuid te gast is in Weert en Oss. Voor de deelnemende teams staat promotie naar de 1eDivisie op het spel.

Gert de Fluiter laat namens Schuiteman weten dat sponsoring van de 2eDivisie uitstekend bij het sportieve Veenendaalse bedrijf past. “Wij hebben al een eigen hardloopteam en een fietsteam en voor de triathlons hebben we gelegenheidszwemmers.Ik neem zelf als fanatiek triatleet vaak het voortouw.”

De Schuiteman 2eDivisie begint op 13 april met de teamtriathlon in Arnhem. Kijk voor de gehele racekalender en de deelnemende teams op http://www.2edivisietriathlon.nl