AV Impala (Noord) & Hellas 3 (Zuid) pakken de winst in Arnhem

 In 2eDivisie

podium-arnhem

Wat een mooie seizoenstart voor de Schuiteman 2eDivisie; afgelopen zondag tijdens de Team Triathlon in Arnhem!

Voor de 45 teams uit ‘Noord’ en ‘Zuid’ was zwembad Klarenbeek, midden in het bos, het prachtige decor voor een middagje ‘tot het gaatje gaan’. Want het volledige verkeersvrije fiets- en loopparcours bleken pittig! Het enige vlakke stuk in de wedstrijd, was de 475 meter in het zwembad…

Strak verzorgde teamkleding, goed teamwork tijdens de wedstrijd, een enkele teamtent en bij menig team zelfs eigen ‘foto-, film- en facebook/twitterpubliek’ zorgden voor een serieuze en professionele 2eDivisie-uitstraling, waarmee we de triathlonsport in het algemeen en ‘ons merk’ in het bijzonder goed op de kaart zetten. Complimenten aan alle teams!

Complimenten ook aan de organisatie in Arnhem, voor een mooie eerste editie van de Team Triathlon. Veel gehoorde reactie van atleten: ‘dit smaakt naar meer’!

Wij zijn benieuwd welke conclusies jullie na deze eerste ‘krachtmeting’ tussen de 22 teams uit Noord en 23 teams uit Zuid trekken.
Wij constateren voorlopig alleen dat de onderlinge verschillen relatief klein zijn… 😉

En natuurlijk dat AV Impala uit Drachten, Sanders Puzzelboeken / Aquapoldro uit Apeldoorn en Triteam3 uit Groningen de prijzen in Noord pakten.
In Zuid pakte Hellas 3 uit Utrecht de zege. Gevolgd door Saton Optiek / De Zijl uit Leiden en TV Rijmond 2 uit Rotterdam.
De volledige uitslag is hier te vinden.

De mannen van het videoteam van de 1eDivisie hebben wat testvluchten met onze nieuwe drone gemaakt. Als daar bruikbare beelden tussen zitten, zien jullie die natuurlijk nog verschijnen!

Wij zijn nu al heel benieuwd wat de tweede wedstrijd gaat brengen! Tot ziens op 17 mei in Weert voor de Zuid teams, en op 15 juni in Groningen voor de Noord teams.