Derde wedstrijd Schuiteman 2eDivisie Noord in het Friese Stiens

 In 2eDivisie

stiensNa twee prachtige races in Arnhem en Groningen zijn de 22 teams uit de Schuiteman 2eDivisie Noord zaterdag te gast in het Friese Stiens. De Powerbar Triatlon Friesland is gastheer voor de derde wedstrijd in de Noord divisie, waar gestreden zal gaan worden op de kwart triathlon.

Tussenstand
De tussenstand wordt op dit moment aangevoerd door AV Impala uit Drachten, gevolgd door Sanders Puzzelboeken / Aquapoldro  uit Apeldoorn en Triteam Goningen 3. Zowel in Arnhem als in Groningen eindigden deze drie ploegen als de nummers 1, 2 en 3 van het dagklassement, zij zullen gaan proberen hun posities in de top verder te verstevigen. Maar bijvoorbeeld Team4Talent 3 uit Huissen zal ongetwijfeld een poging gaan doen om hier tussen te komen.
Onder in het klassement zullen TV Zeewolde en Triteam Sports Planet uit Westervoort gaan proberen van hun gedeelde laatste plaats af te komen.

Na deze wedstrijd weten we met welke tussenstand we in de 2eDivisie Noord de zomer in gaan. De vierde – en tevens laatste – wedstrijd van de competitie is op zondag 14 september in Almere. Hier zal voor zowel de 2eDivisie Noord als Zuid het eindklassement bepaald worden.