Schuiteman 2eDivisie Noord vervolgt met OD triathlon Groningen

 In 2eDivisie

speedmanTerwijl de 2eDivisie Zuid zich opmaakt voor de derde wedstrijd in Oss bij de Maasdijk Triathlon, gaat de 2eDivisie Noord verder in Groningen. De Runnersworld Speedman is zondag 15 juni gastheer voor de tweede wedstrijd van de 2eDivisie Noord. Na de teamwedstrijd in Arnhem maken de teams van Noord zich nu op voor een individuele wedstrijd over de Olympische afstand.

Het klassement na Arnhem wordt aangevoerd door AV Impala uit Drachten, Sanders Puzzelboeken / Aquapoldro uit Apeldoorn en Triteam Groningen 3.

Er zijn de nodige wijzigingen aangebracht in de samenstellingen van de teams, zullen de teams hun OD specialisten in stelling brengen? En de korte teamwedstrijd van Arnhem is niet te vergelijken met een individuele OD. Moeilijk dus om een voorspelling te doen wie de kanshebbers in Groningen zullen zijn!

Na Groningen blijft de 2eDivisie Noord in het noorden van het land, twee weken later zal neergestreken worden in Stiens voor de Powerbar Triatlon Friesland. De vierde en laatste wedstrijd zal in september in Almere zijn, waar zowel de noordelijke als zuidelijke teams zullen strijden voor de eindzege en promotie naar de 1eDivisie.