Oproep wedstrijdorganisaties: meld interesse voor huisvesten teamcompetitie

 In Algemeen
Spandoeken

Foto: Sonja Jaarsveld

Wedstrijdorganisaties die interesse hebben om in 2015 een of meerdere startseries uit de teamcompetities te huisvesten, kunnen hun interesse kenbaar maken tot 2 november.

Dit geldt voor de Eredivisie, 1eDivisie, 2eDivisie en 3eDivisie (alleen mannen). De mogelijkheid om een serie uit de Eredivisie en de 2eDivisie te combineren of de combinatie van 1eDivisie en 3eDivisie wordt extra aanbevolen. Voor een beeld van wat er komt kijken bij het huisvesten van een competitiewedstrijd, kan het Handboek Wedstrijdorganisaties gedownload worden.

Bij voldoende interesse wordt op 30 oktober in Nieuwegein een informatieavond gehouden, waar vragen gesteld kunnen worden aan de organisatie van de teamcompetities. Geïnteresseerde wedstrijdorganisaties kunnen zich voor de informatieavond aanmelden via het bondsbureau. Vragen over de teamcompetities kunnen ook gestuurd worden naar info@eredivisietriathlon.nl