Ruimte voor nieuwe teams in 3eDivisie mannen en 2eDivisie vrouwen

 In Algemeen
1eDivisie Triathlon

Foto: Christie Brouwer

De teamcompetities breiden in 2015 uit met de 3eDivisie voor mannen en de 2eDivisie voor vrouwen.

Net als in de 2eDivisie het geval is, zullen deze divisies bestaan uit een afdeling Noord en een afdeling Zuid. Verenigingen die zich nieuw willen inschrijven, of een extra verenigingsteam willen aanmelden, kunnen tot 1 november contact opnemen met info@eredivisietriathlon.nl. Zij worden geplaatst in de laagst beschikbare divisie. Er zijn dit jaar geen wildcards beschikbaar om op hoger niveau in te stromen.

Alle bestaande teams zijn via hun teamcaptain benaderd om zich opnieuw aan te melden voor de competities van 2015. Tijdens het NTB-congres op 22 november wordt de definitieve indeling van teams bekendgemaakt en wordt ook de wedstrijdkalender gepresenteerd.