Gezocht: Coördinator 3eDivisie Triathlon

 In Algemeen

Na de uitbreiding van de teamcompetities triathlon met de 3eDivisie Noord en Zuid, zijn wij op zoek naar versterking van ons organisatieteam. Ben jij enthousiast, wil je bijdragen aan het succes van de teamcompetities en ben je zelf ook een teamplayer? Misschien passen onderstaande taken dan bij jou:

  • Het onderhouden van contacten met teamcaptains van de 3eDivisie
  • Het onderhouden van contacten met wedstrijdorganisaties van de 3eDivisie
  • Het onderhouden van de (social) media van de 3eDivisie
  • Aanwezigheid bij (enkele) wedstrijden van de 3eDivisie
  • Het meedenken en –doen in overlegmomenten van het ‘E-team’ (4 – 6x per jaar)

Vind jij het leuk om je sportieve ambities te combineren met een organisatorische bijdrage aan de leukste triathloncompetitie van Nederland? Neem dan contact op met onze voorzitter Berteke de Jong (berteke@eredivisietriathlon.nl) , voor een kennismakingsgesprek!