Opgefrist en netjes aangekleed van start in 2015

 In Algemeen

Zo, hij is er, de nieuwe website! Helemaal opnieuw opgebouwd en van alle gemakken voorzien. Voor ons veel makkelijker beheerbaar én beter beheersbaar. Voor jullie als bezoekers is er vooral een opgefriste en netjes aangeklede plek waar je alle info over de teamcompetities van 2015 vindt. De menu’s kende je al van de oude site, dus hopelijk ben je snel thuis op de nieuwe.

Binnenkort komt alle info over de teams die in 2015 deelnemen online. Informatie over de vijf wedstrijden waar we te gast mogen zijn kun je nu alvast vinden. En als het seizoen begint, dan komen er uiteraard perberichten, foto’s, films en uitslagen. Zoals altijd werken we in het voorjaar op volle kracht om de competities op tijd van start te kunnen laten gaan. Hou de nieuwsberichten dus ook in de gaten, want er is genoeg te melden de komende weken. En in de tussentijd… happy training!

PS. De sites van de 1eDivisie, de Schuiteman 2eDivisie en de 3eDivisie volgen binnenkort in dezelfde stijl en vormgeving.