Fiona Sleeuwenhoek nieuwe coördinator 3eDivisie Triathlon

 In Algemeen

fiona-sleeuwenhoekFiona Sleeuwenhoek woont al van jongs af aan in Almere en is dus opgegroeid met de triathlonsport. Bij haar ouders kwamen al triatleten over de vloer. Sinds een paar jaar doet ze hier zelf ook aan mee. Naast haar werk als intercedent bij een grote zorginstelling en haar gezin is dit een goede uitlaatklep. Samen met haar man en oudste dochter(de jongste volgt vast ook nog) gaat ze het land door om wedstrijden te doen. Waar haar man voor de ‘hele’ van Almere traint, houdt Fiona het bij de kortere afstanden. Ze doet dit met veel plezier en het is goed te combineren met alles.

Zij zal zich vanaf nu bezig gaan houden met alles rondom de 3eDivisie, voor zowel noord als zuid. Via de social media houdt ze iedereen op de hoogte en voor vragen kun je haar ook altijd mailen via: fiona@3edivisietriathlon.nl