Schuiteman 2eDivisie Zuid gaat verder in Weert

 In 2eDivisie

10376184_276812162499004_6160846893641174084_nKomend weekend zullen er in Weert bij de Stadstriathlon meerdere divisies hun wedstrijden hebben. Zaterdag 30 mei trappen de mannen van de 3eDivisie Zuid af met een kwart triathlon en vervolgens strijden de mannen en vrouwen van de Schuiteman 2eDivisie Zuid over de sprint afstand. Op zondag 31 mei zal de Eredivisie haar seizoenstart hebben tijdens het Nederlands Kampioenschap OD.

Na de eerste wedstrijd in Arnhem gaan in de 2eDivisie Zuid bij de mannen de teams van TV Breda, Eurozaken / Tri-Fa uit Maasland en Balk Rijwielen / TV Haarlemmermeer aan de leiding. Bij de vrouwen gaat TV Weert als koploper van start in haar thuiswedstrijd, gevolgd door ASU ’11 uit Amsterdam en Metaglas / TZC Vahalis uit Tiel.
Er zijn de nodige wijzigingen aangebracht in de samenstellingen van de teams, dus het wordt spannend wie de kanshebbers in deze eerste individuele wedstrijd zullen zijn.

Al een week na Weert gaat de 2eDivisie Zuid verder in Amsterdam, ook over de sprint afstand. De 2eDivisie Noord heeft haar tweede wedstrijd op 13 juni in Nijeveen.