3eDivisie zondag te gast in Oss

 In 3eDivisie

17718259333_305f1092cc_oZondag staat voor de 3eDivisie Zuid alweer de derde wedstrijd op de agenda. Deze zal plaats vinden in Oss en er wordt een achtste triathlon afgelegd.

Het zwemmen vindt plaats in de dode arm van de Maas, het fietsparcours gaat over enkele van de vele dijken in de omgeving en slingert naar de tweede wisselzone, waar de hardloopschoenen aangetrokken worden om het laatste stuk te lopen naar de finish bij de jachthaven in Ravenstein.

Zal EDO Sports 2 uit Sittard ook na deze wedstrijd op de eerste plaats blijven staan in de tussenstand en dichter bij de 2eDivisie komen? Of wordt het hun lastig gemaakt door RTC uit Den Haag en Davilex uit Nijmegen? De laatste 2 staan in de tussenstand dicht in de buurt van de nummer 1. De Bollenstreek uit Noordwijkerhout zit echter weer vlak achter RTC en Davilex.

Kortom: het gaat weer spannend worden en we kijken uit naar zondag!