Derde wedstrijd 3eDivisie Noord in Didam

 In 3eDivisie

triathlondidamlogoAl 23 jaar wordt er in Didam een triathlon georganiseerd, maar dit jaar zijn we met de triathlondivisies voor het eerst te gast.

De mannen van de 3eDivisie Noord staan aan de start van een individuele kwart triathlon. Zwemmen in Recreatieplas De Nevelhorst en fietsen en lopen in het gebied genaamd ‘De Greffelkamp’. De triathlon wordt niet voor niets ‘De Groene Triathlon’ genoemd. Alleen daarom al is het mooi om daar te kunnen starten.

De organisatie zal er alles aan doen om de wedstrijd succesvol te laten verlopen. De teams helpen hier natuurlijk erg bij, want het ziet er naar uit dat deze wedstrijd interessant kan gaan worden.

We zijn bijna op de helft van deze competitie en Hellas 4 uit Utrecht heeft een lichte voorsprong op de TriMates 2 en Hellas 5, eveneens uit Utrecht. Maar Dierenartsenpraktijk Flevoland/ TV Zeewolde en AV Nijkerk staan daar niet ver achter.

Zal Hellas 4 voor een grotere voorsprong gaan zorgen of gaan de andere teams het hun moeilijk maken?

Het beloofd niet alleen een pittige strijd te worden om hoger in de tussenstand te komen, want de weersvoorspelling geeft aan dat de temperatuur ook hoog wordt. We adviseren iedereen om hier rekening mee te houden en de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen.

Op dezelfde dag vindt er ook een sprinttriathlon voor de EreDivisie plaats wat voor nog meer spektakel zal zorgen.

Na deze wedstrijd is er tijd voor de atleten van Noord om bij te komen tot de volgende wedstrijd in Enschede op 6 september!