Aanpassing competitieschema 3eDivisie Noord

 In 3eDivisie

rutbeek-2edivisie-jan-kuijerDe 3eDivisiewedstrijd van zondag 6 september in Enschede zal dit jaar een individuele sprintafstand zijn!

Na een periode van overleg tussen de organisatie van de Rutbeektriathlon en de organisatie van de teamcompetities is  geconcludeerd dat de geplande aflossingswedstrijd helaas niet in de huidige situatie ingepast kan worden. We hopen natuurlijk dat dit onderdeel in een volgende editie van het Enschedese evenement wel kan plaatsvinden.

De sprintafstand zal een race zijn waarbij niet gestayerd mag worden. Informatie over het tijdschema en de parcoursen wordt op de website van de Rutbeektriathlon gepubliceerd. Teamopstellingen kunnen tot een week voor de wedstrijd nog aangepast worden.

De aflossingswedstrijd in de Schuiteman 2eDivisie in Apeldoorn gaat wel door zoals gepland.