Spanning en spektakel verwacht tijdens Saton Optiek Triathlon Leiderdorp.

 In 1eDivisie

Ronde vier van de 1eDivisie Triathlon 2015 vindt zondag plaats in Leiderdorp tijdens de Saton Optiek Triathlon. Op het programma staat een individuele stayerwedstrijd, waarbij de beste drie resultaten per team meetellen voor het klassement. Dat wordt na drie wedstrijden aangevoerd door Kijani uit Geldermalsen en TVA-2 uit Almere met hetzelfde punten aantal, daarachter met maar 1 punt verschil VZC-2 Veenendaal. Bij de vrouwen is het ook enorm spannend, Hellas-2 uit Utrecht gaat aan de leiding met op 1 punt gevolgd door Triteam Groningen-2.
De stayersprint afstand staat garant voor snelle spectaculaire races en veel positiewisselingen. Na deze wedstrijd volgt nog de ontknoping van de competitie tijdens de Bosbaan Triathlon in Amsterdam eind september. Daar zal het eveneens spectaculaire onderdeel Teamrelay plaats vinden.

Startlijst: Heren, Vrouwen