De Finale van de 3eDivisie Noord en Zuid!

 In 3eDivisie

IMG_9412Komende zaterdag is het dan zo ver: de finale van de 3eDivisie!

De atleten maken zich op voor een wedstrijd bij de Amsterdamse Bosbaantriathlon. Zij zullen daar een teamrelay gaan doen, dat houdt in dat elke atleet 250 meter zwemt, 5 kilometer fiets en 1 kilometer loopt om vervolgens zijn teamgenoot aan te tikken. Zodra van elk team het vierde teamlid over de finish is weten is er bekend wie de winnaars van de laatste wedstrijd in de 3eDivisie zijn.

3eDivisie Zuid

Bij regio Zuid staat EDO Sports uit Sittard met 6 punten stevig aan de leiding, maar daarachter kan nog best wat gebeuren in het eindklassement. De Bollenstreek uit Noordwijkerhout staat op plek twee met 11 punten en RTC uit Den Haag daar vlak achter met 14 punten. Op plek vier en vijf staan respectievelijk Davilex 2 uit Nijmegen(24 punten) en TV Rijnmond 2 uit Rotterdam(27 punten).

3eDivisie Noord

Het eindklassement bij regio Noord is echter nog niet duidelijk. Hier zal het heel spannend gaan worden wie de uiteindelijke winnaar gaat worden. Hellas 4 uit Utrecht gaat aan kop met 5 punten, maar zij worden op de voet gevolgd door de TriMates 2, ook uit Utrecht, met 7 punten. Hellas 5 staat op plek drie met 12 punten, gevolgd door Dierenartsenpraktijk Flevoland/ TV Zeewolde met 13 punten.

Voor beide regio’s zal het spannend zijn welke teams promoveren naar de 2eDivisie en welke teams zich handhaven in de 3eDivisie.

Na de race van de 3eDivisie is ook nog de finale van de 1eDivisie.

We maken ons op voor een spectaculaire racedag!!