Laatste 3eDivisie wedstrijd voor de finale!

 In 3eDivisie

Politietriathlon-2013-118-e1379678475346In Spijkenisse wordt dit jaar voor de 30e keer de Politietriathlon georganiseerd met onder andere het Nederlands Kampioenschap voor politie en brandweer, maar is voor iedereen toegankelijk. Op zaterdag 12 september ontvangen zij dan ook de mannen van de 3eDivisie Zuid.

Daar zullen zij individueel een olympische afstand doen, maar uiteindelijk telt het resultaat van het team voor de punten.

De start vindt plaats in het water en de startlijn zal aangegeven worden door middel van een waterstraal verzorgd door de brandweer. Het lopen begint en eindigt bij wielervereniging P.R.C. Delta.

De tussenstand tot nu toe laat zien dat EDO Sports uit Sittard een voorsprong heeft op de nummer twee, Davilex 2 uit Nijmegen. De Bollenstreek uit Noordwijkerhout, RTC uit Den Haag en Trioss 2 uit Oss staan op plek drie, vier en vijf. Deze teams staan niet heel ver uit elkaar met het aantal punten waardoor het mogelijk is dat de top 5 er na 12 september anders uit ziet.

Over 2 weken is de finale bij de Bosbaantriathlon in Amsterdam en wordt er bekend wie er promoveren naar de 2eDivisie of wie er degraderen.

Maar nu eerst op naar de Politietriathlon in Spijkenisse!