Sprint triathlon in Twente voor de 3eDivisie Noord

 In 3eDivisie

9654600702_45bf4ae7c1_o (1)Nadat de wedstrijd in Didam afgelast werd vanwege de weersomstandigheden, maken de mannen van de 3eDivisie Noord zich nu klaar voor de Rutbeek triathlon in Enschede.

Waar eerst sprake was van een aflossing, zal er nu een sprint triathlon plaats vinden. Het zwemmen in het Rutbeek en het fietsen en lopen in het mooie afwisselende landschap van Twente.

 

De tussenstand tot nu toe laat zien dat het weer spannend zal worden wie er na Enschede in de top 5 zal staan. Deze ziet er nu als volgt uit:

  1. Hellas 5 – Utrecht, 3 punten
  2. Trimates 2 – Utrecht, 6 punten
  3. Hellas 4 – Utrecht, 6 punten
  4. Dierenartsenpraktijk Flevoland – TV Zeewolde, 9 punten
  5. AV Nijkerk, 12 punten

De verschillen zijn niet heel erg groot en de teams zullen er alles aan moeten doen om hun plek vast te houden of om te stijgen in het klassement. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de top 5, maar voor alle teams. Ook voor Zwemanalyse.nl/ TV Breukelen, TVA 4 uit Almere en AZVD 2 uit Assendelft, want zij staan onderaan in het klassement.

Na zondag weten we met hoeveel punten elk team de finalewedstrijd op zaterdag 26 september bij de Bosbaantriathlon in Amsterdam gaat beginnen.

Zondag is in Enschede ook de finale voor de 2eDivisie Noord in de vorm van een team relay, wat zeker voor een spektakel zal zorgen.

De mannen van de 3eDivisie Zuid moeten nog even wachten tot volgende week zaterdag, want dan staat er voor hun een OD in Spijkenisse gepland.