Red Bull en Specialized partners Eredivisie 2016

 In Eredivisie

18450395659_03a31e049f_oOnze partners voor 2016 zijn Red Bull en Specialized! Deze twee topmerken verbinden samen hun namen aan de Eredivisie in 2016 en hopelijk ook daarna. Red Bull is sinds 2015 betrokken bij de Eredivisie en Specialized komt nieuw aan boord van de hoogste teamcompetitie in de triathlonsport. Wij zijn trots dat we kunnen samenwerken met twee grote partijen die hun sporen in de sportwereld meer dan verdiend hebben. Het doet ons veel plezier dat zij hun vertrouwen in de teamcompetities triathlon hebben uitgesproken en de handen ineenslaan om samen de Eredivisie sterker te maken. Red Bull was in 2015 al zichtbaar aanwezig bij alle races in de Eredivisie als supplier van energy drinks en dat zal dit jaar op een nog mooiere manier gaan gebeuren.

Exclusieve lounge voor atleten

De Lotto blijft zoals jullie gewend zijn de naamgever van onze competitie. Met de samenwerking die Red Bull en Specialized gezamenlijk gaan vormgeven, hebben we nu dus nog meer grote merken verbonden aan de Eredivisie. Specialized en Red Bull zullen vooral bij evenementen in de Eredivisie zichtbaar zijn. Eredivisie-atleten kunnen voortaan terecht in een exclusieve lounge, die door beide partners opgezet wordt. Hier kun je voor of na de race ontspannen, een koude Red Bull halen, bijpraten, en genieten van de sfeer die hoort bij een topevenement. De atletenlounge wordt gesitueerd bij het atletendorp, waar de teamtenten staan, zodat een mooie hot spot ontstaat voor de teams, hun sponsoren en het publiek. Daarnaast gaan beide partijen atleten ondersteunen met een aantal materialen.

Nog zes weken tot jaargang vijf van de Lotto Eredivisie Triathlon van start gaat. We zien jullie graag in Amsterdam op 24 april, waar we de competitie beginnen met een snelle en hopelijk spannende teamtriathlon in en rond het Mirandabad!