Nieuwe kapstok, bekende jassen: update website en social media

 In Algemeen

nieuwe-kapstokVlak voor de teamcompetities triathlon 2016 van start gaan, hebben wij de digitale communicatiemiddelen vernieuwd. Voortaan kun je terecht voor al het competitienieuws op https://www.teamcompetities.nl en hoef je op social media op elk medium nog maar één account te volgen om bij te blijven. Voor jullie lekker makkelijk, voor ons een stuk minder werk!

Nieuwe website

Met het groeien van het aantal niveaus binnen de teamcompetities triathlon, groeide ook het aantal websites. In praktijk bleken we daarmee een hoop dubbel werk te creëren. Reglementen die op vier plekken bijgehouden moeten worden, webmasters met vier logins om berichten te plaatsen en altijd backups en onderhoud in viervoud. Daarnaast is het in sommige perioden wel erg stil geweest op de verschillende sites. Dat kan makkelijker, levendiger en met minder werk. Op de nieuwe site vind je dezelfde informatie die je gewend was over elke competitie, in een logische structuur, maar met veel meer nieuws over de andere competitieniveaus erbij. Voor de gelegenheid ontwierp Iris de Graaf er een mooi fris nieuw logo bij, waarmee we het geheel van de teamcompetities nog meer kunnen benadrukken. En geen zorgen, je bookmark naar bijvoorbeeld http://www.1edivisietriathlon.nl blijft gewoon bruikbaar. De landingsplek op teamcompetities.nl is precies waar je verwacht: bij de info over de 1eDivisie en met de vertrouwde magentakleurige omlijsting. Wat goed is moet blijven!

De bezem door social media

Binnen de NTB hebben we inmiddels een rijk palet aan kanalen op social media in gebruik. Na een kritische blik op de werking daarvan werd duidelijk dat het effect met minder kanalen net zo groot –of groter- kan zijn. Vier pagina’s op Facebook voor Eredivisie tot en met 3eDivisie? Op Twitter elk competitieniveau een eigen account? Eigenlijk niet nodig. Veel van onze volgers onder jullie bleken toch al meerdere accounts te volgen, waarbij de Eredivisie het grootste aantal fans heeft. Vanaf nu kun je daar voortaan terecht voor al het nieuws over de teamcompetities. Lekker makkelijk; één plek om al je nieuws te halen en jouw verhalen mee te delen. Wil je iets specifiek voor één competitieniveau delen? Met #3eDivisie weet iedereen waarover je praat!

FacebookTwitterYoutubeFlickR

Klaar voor de competitiestart

Zondag begint het vijfde jaar van de teamcompetities triathlon, met wedstrijden in Amsterdam en Arnhem. Wij zullen daar natuurlijk veel (digitale) aandacht aan besteden. Vanaf een nieuwe kapstok, maar met de bekende jassen. De Schuiteman 2eDivisie begint in Arnhem tijdens de teamtriathlon. Bij het De Mirandabad worden de 3eDivisie en de Lotto Eredivisie geopend. En mocht je er niet bij kunnen zijn, dan gaan we jou met liveverslag vanuit Amsterdam op de hoogte houden. Hou daarvoor Twitter in de gaten! We krijgen een speciaal NTB-account voor liveverslag beschikbaar zondag. Meer info volgt!