2eDivisie Noord gaat verder in Groningen

 In 2eDivisie

18313378046_763a5391b1_oHet zijn drukke weekenden voor de 2eDivisie teams. Na de wedstrijd van afgelopen zondag in Weert voor de Zuid teams, gaan de Noord teams zondag van start in Groningen bij de Runnersworld Speedman. En een weekend later mogen zowel Zuid als Noord alweer van start in respectievelijk Oud Gastel en Zeewolde.

Zondag zijn de teams van Noord dus weer terug in Groningen, waar een individuele wedstrijd over een achtste afstand (0.5, 25, 5km) op het programma staat.

Na twee wedstrijden gaat zowel bij de mannen als de vrouwen het team van Hellas 3 uit Utrecht aan de leiding. Bij de mannen wordt Hellas gevolgd door DTC uit Heerhugowaard en debutant TriMates 2 uit Utrecht. Bij de vrouwen start Triteam Groningen 3 als tweede in haar thuiswedstrijd, gevolgd door DSTV Aloha uit Enschede.

Ook onderin het klassement begint zich al een en ander af te tekenen. Verschillende teams zullen flink aan de bak moeten om mogelijke degradatie naar de 3eDivisie te ontlopen. Bij de mannen is na 2 wedstrijden M5 Vastgoed / AZVD uit Assendelft de hekkensluiter, bij de vrouwen is dat De Schieter uit Soest.

Volgende week op zaterdag 25 juni is er dan in Zeewolde een OD voor de 2eDivisie Noord en op dezelfde dag in Oud Gastel een Sprint voor de 2eDivisie Zuid.