Sprint voor 3eDivisie Noord in Stiens

 In Algemeen
PowerBar Friesland Wielrenner

Foto: Humphrey Paap Fotografie

De eerste wedstrijd van de 3eDivisie Noord was bijna twee maanden geleden in Amsterdam en de weersomstandigheden waren niet optimaal. Zoals de voorspellingen nu zijn, wordt het een stuk beter in Stiens. De mannen van de 3eDivisie Noord zullen een niet-stayer sprint afleggen in het sfeervolle Friesland. Zwemmen vindt plaats in de ‘Kletsfeart’, fietsen doen zij over de paden van het platteland en het loopparcours bevindt zich in het centrum van Stiens. Een uur later zullen de mannen van de 1eDivisie starten, gevolgd door de vrouwen.

Als we de tussenstand van Noord er bij pakken, dan zien we dat Hellas 4 uit Utrecht aan de leiding gaat met daarachter Sanders Puzzelboeken/ Aquapoldro 2 uit Apeldoorn en TTW3 uit Weesp. Maar er is pas 1 wedstrijd geweest en dat betekent dat er nog best wat wisselingen plaats kunnen vinden. Zowel aan de kop als onderaan.

Na deze wedstrijd gaat de 3eDivisie Noord naar Utrecht op 10 juli, daar treffen zij ook de mannen van Zuid. Voor zowel Noord als Zuid staat daarna Ouderkerk op de agenda. De finale voor Noord vindt plaats op 4 september in Enschede en voor Zuid is dat op 10 september in Spijkenisse.