Ook 3eDivisie Zuid te gast in Almere

 In 3eDivisie
DUIN Triathlon in Almere

Foto: Jasmijn Gangel

Na een spannende eerste wedstrijd in Amsterdam met barre weersomstandigheden, gaan de atleten van de 3eDivisie Zuid zondag van start op de sprintafstand in Almere. Daar vindt Triathlon Duin plaats en deze staat voor strand, duinen, dijk en wind. Zwemmen bij de Marinahaven, fietsen op de IJmeerdijk(verkeers vrij) en lopen deels door de duinen van Almere. Deze wedstrijd is nieuw voor de 3eDivisie, maar de 1eDivisie gaat daar al een paar jaar van start en ook deze zondag zijn zij er weer bij.

Als we de tussenstand erbij pakken, dan zien we dat TV Rijnmond uit Rotterdam aan kop gaat. TV Breda 2, nieuwkomer TV Hoekse Waard en TZC Vahalis 2 uit Tiel volgen daarachter en zullen er alles aan doen om te stijgen in het klassement. Maar zij zijn vast niet de enige die een plek in de lijst op willen schuiven, ook bij de andere teams kan er nog van alles gebeuren. We verwachten dat het een spetterende wedstrijd wordt op deze prachtige locatie!

Na deze sprint hebben de atleten een aantal weken rust tot de wedstrijd van 10 juli in Utrecht. Daar zullen de atleten van Noord ook aan sluiten voor een sprintafstand, maar zij gaan eerst nog naar Stiens toe op 25 juni.