3eDivisie Noord en Zuid beide in Utrecht

 In 3eDivisie

18334956112_e6463f5ae1_oWaar vorig jaar nog de 2eDivisie aan de start verscheen bij Triathlon Utrecht, zijn het deze zondag beide regio’s van de 3eDivisie van de partij. Met een andere locatie verwacht de organisatie dat zij deze wedstrijd verbeteren ten opzichte van de editie in 2015. Ze zijn verhuisd naar het Strijkviertel, daar waar alles plaats gaat vinden. Zwemmen in de Strijkviertelplas, 2 rondes fietsen in de omgeving en het lopen start bij dezelfde plas en gaat via bedrijventerrein Ouderijn naar het Meentpark en weer terug.

Noord

Als we de tussenstand van regio Noord er bij pakken, dan zien we dat het Utrechtse Hellas 4 behoorlijk aan de leiding gaat. Op plek twee zien we Save Me/ Trivana uit Weesp, gevolgd door het Amsterdamse ASU ‘11, maar vlak daarachter komt Klein Boonschate Landscaping/ Tri Team Holten en Hellas 5. Door het kleine verschil in punten kan er bij deze derde wedstrijd nog veel gebeuren.

Zuid

Bij regio Zuid zien we dat TV Hoekse Waard en TV Rijnmond uit Rotterdam beide met 4 punten aan de leiding gaan in de tussenstand. TV Breda 2 volgt met 7 punten en TZC Vahalis 2 uit Tiel staat met 12 punten op de vierde plek. Het verschil daarna is niet heel erg groot, dus ook daar zijn voor de teams punten te pakken.Maar grote vraag blijft: wie staat er na deze wedstrijd aan kop, is dat TV Hoekse Waard , TV Rijnmond of toch een ander team?

Na deze wedstrijd treffen beide regio’s elkaar bij de Ouderkerkerplas Triathlon, Noord heeft op 4 september de finale bij de Rutbeek Triathlon in Enschede en Zuid heeft hem een week later bij de Politie Triathlon in Spijkenisse.