3eDivisie Noord en Zuid treffen elkaar weer

 In 3eDivisie
21597816050_0d6bab20e3_o

Foto: Cornelis Scheltinga

Voor het eerst zijn we met de 3eDivisie te gast bij de Ouderkerkerplas Triathlon in Ouderkerk a/d Amstel. De Ouderkerkerplas is the place to be op zaterdag 27 augustus. Zwemmen vindt plaats in deze plas en het fietsen en lopen is rondom de plas. Vooral het lopen kan een uitdaging zijn op het technische parcours, dat bestaat uit 80% schelpenpad, veel bochten, bruggetjes en uiteindelijk de steiger over het water. Deze leidt naar de finish.

Noord

Hellas 4 uit Utrecht staat met kop en schouder bovenaan in deze regio, met daarachter Save Me/ Trivana uit Weesp. Echter plek 3 is nog niet beslist, want De Schieter uit Soest, het amsterdamse ATAC en Klein Boonschate Landscaping/ Triteam Holten staan met een klein verschil in punten dicht bij elkaar. In deze een-na-laatste wedstrijd kunnen de teams zorgen voor verschil.

Zuid

In deze regio zien we dat de verschillen na de laatste wedstrijd in Utrecht bij de koplopers nog steeds klein zijn. TV Hoekse Waard zal hun best moeten doen om TV Rijnmond uit Rotterdam op achterstand te zetten. Tot nu toe is dat nog niet geluk, maar met maar 1 punt verschil zijn er zeker mogelijkheden. TV Breda 2 staat op een derde plek en wordt gevolgd door TLV De Langstraat uit Waalwijk, Ironmanagers NL uit Oosterhout en TTL uit Leidschendam.

Op 4 september is in Enschede de finale voor de 3eDivisie Noord en op 10 september heeft regio Zuid zijn laatste en beslissende wedstrijd in Spijkenisse.