Gezocht: Coördinator(en) Schuiteman 2eDivisie Triathlon

 In Algemeen
vacature

Foto: Sonja Jaarsveld

Na drie seizoenen zeer trouwe dienst heeft onze coördinator 2eDivisie (Noord en Zuid), Hans Bennis, ons laten weten zijn werkzaamheden aan het einde van dit seizoen neer te leggen. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar versterking van ons organisatieteam.

Idealiter naar twee mensen, voor coördinatie van de 2eDivisie Noord en coördinatie van de 2eDivisie Zuid (desgewenst ook uit te voeren door dezelfde persoon).

Ben jij enthousiast, wil je bijdragen aan het succes van de teamcompetities en ben je zelf ook een teamplayer? Misschien passen onderstaande taken dan bij jou:

  • Het onderhouden van contacten met teamcaptains van de 2eDivisie (Noord en/of Zuid), inclusief inschrijvingen van teams bewaken.
  • Het onderhouden van contacten met wedstrijdorganisaties van met name de 2eDivisie (Noord en/of Zuid)
  • Het verzorgen van voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen en overige input vanuit de 2eDivisie(s) voor de (social) media kanalen van de Teamcompetities
  • Aanwezigheid bij (enkele) wedstrijden van de Teamcompetities (2eDivisie Noord en/of Zuid)
  • Het meedenken en –doen in overlegmomenten van het ‘E-team’ (4 – 6x per jaar)

Vind jij het leuk om je sportieve ambities te combineren met een organisatorische bijdrage aan de leukste triathloncompetitie van Nederland? Neem dan contact op met onze voorzitter Berteke de Jong, voor een kennismakingsgesprek!