Competitie-indeling Teamcompetities bekend

 In Algemeen
18340393391_299e2e8cc7_o

Foto: Cornelis Scheltinga

Zoals jullie weten zijn we dit najaar (opnieuw, in positieve zin) overdonderd door de enorme belangstelling van nieuwe vrouwen- en nieuwe mannenteams, die heel graag in 2017 mee willen doen in de Teamcompetities. Ruim 60 nieuwe teams een plekje geven, was de uitdaging waar we voor stonden. En dat is grotendeels gelukt!

De competitie-indeling laat zien welk team in 2017 in welke divisie zal uitkomen. Je vindt het hier.
Alle deelnemende teams zijn uiteraard op de hoogte gebracht. Er wordt nu in spanning afgewacht tot het moment dat ook de wedstrijdkalender bekend zal worden gemaakt. Houd de social media kanalen van de Teamcompetities in aanloop naar het NTB-congres (19 november aanstaande) in de gaten.
We houden jullie op de hoogte!