3eDivisie Noord gaat naar Groningen

 In 3eDivisie

Foto: Renee Tijdink

Net als vorig jaar hebben de atleten van de 3eDivisie Noord een wedstrijd bij de organisatie van de Speedman Triathlon Groningen in hun agenda staan. Deze tweede wedstrijd van het seizoen is er een van de Olympische afstand. 1500 meter zwemmen bij het Zilvermeer, iets meer dan 40 km fietsen en 10 km lopen, waarbij de atleten een aantal keer de Kardingerbult over gaan.

In Arnhem heeft IZGS uit Haarlem de snelste tijd neergezet, met daarachter Klein Boonschate Landscaping/ Triteam Holten, ASU ‘11 uit Amsterdam, Hellas 4 uit Utrecht en De Dolfijn 4 uit Amsterdam. Bij de eerste 3 teams zien we dat er maar een paar kleine wissels in de teamsamenstelling zijn. Wat zou kunnen betekenen dat deze teams een soortgelijke prestatie neer kunnen zetten. Met het verschil dat ze nu een individuele wedstrijd doen, waarbij de tijden van de atleten uiteindelijk wel voor het team mee tellen.

We zullen zien of deze teams zondag weer als beste uit de bus komen of dat er toch een ander teams is dat er met de winst vandoor gaat.

Na de wedstrijd in Groningen zal de 3eDivisie aan de start staan van Triathlon Utrecht op 9 juli.