Derde wedstrijd voor 1eDivisie

 In 1eDivisie

Foto: Humphrey Paap

De laatste wedstrijd voor de 1eDivisie is al weer ruim een maand geleden en nu staat de derde wedstrijd voor hun op de agenda. Zaterdag 1 juli zullen zij, net als vorig jaar, gaan starten bij Triathlon Friesland in Stiens, deze keer voor de Olympic Distance. Al zwemmend in het water van de ‘Kletsefeart’, fietsend over de paden van het platteland en lopend door het centrum van Stiens, zien de atleten hoe indrukwekkend de sfeer en omgeving van het Friese landschap is.

Als we de tussenstand er bij pakken zien we dat TC Twente 2 uit Enschede met 5 punten aan de leiding gaat bij de mannen. Hellas 2 uit Utrecht staat daarachter met 8 punten, gevolgd door de Dolfijn 2 uit Amsterdam met 10 punten. AV Impala uit Drachten en Team UnLtd uit Rotterdam staan daar echter vlak achter met 11 punten en zullen zeker proberen om op te schuiven in het klassement.

Bij de vrouwen staan er op dit moment twee teams met 3 punten op respectievelijk plek één en twee, dat zijn Hellas 2 en Triteam Groningen 2. TVA 2 uit Almere volgt vervolgens met 7 punten en NSTV Trion uit Nijmegen met 8 punten. Kijani 2 uit Beesd en ZSC Oceanus uit Aalsmeer hebben op dit moment beide een puntenaantal van 11.

Na deze wedstrijd zullen de atleten van de 1eDivisie net als alle atleten van de teamcompetitie zich op gaan maken voor Triathlon 010 in Rotterdam.