IZGS uit Haarlem wint in Groningen

 In 3eDivisie

Foto: Marcel Meinema

Zondag 18 juni was de dag voor de tweede wedstrijd van de 3eDivisie Noord en deze vond plaats bij de Runnersworld Speedman Triathlon Groningen. De weersvoorspelling kwamen uit, want het was een warme editie.

Deze individuele Olympische afstand werd gewonnendoor Rutger Stottelaar van HPC uit Heemstede in een tijd van 2.07.23 , gevolgd door René Poppe van Triade 2 uit Zwolle en Melvin Welsink en Maarten van Rijn, beide van IZGS uit Haarlem.

Doordat de laatste mannen uit hetzelfde team komen en hun teamgenoten Albert Kremer en Remco de Goed op plek tien en vierenveertig binnen kwamen, waren ze het beste team van deze dag. Achter het team van IZGS eindigde de mannen van Triade 2 uit Zwolle en op de derde plaats stond ASU ‘11 uit Amsterdam.

IZGS zet zijn eerste plek in de tussenstand steeds vaster, want het is hun tweede overwinning dit seizoen. ASU ‘11 staat op een mooie tweede plaats, gevolgd door Hellas 4 uit Utrecht en Triade 2.

De volgende wedstrijd van de 3eDivisie Noord is in Utrecht op 9 juli, we kijken nu al uit naar de Team Time Trial die plaatsvindt in en rond het Strijkviertel.