Finale Schuiteman 2eDivisie Noord in Vroomshoop

 In 2eDivisie

Foto: Martin Vermeer

Zaterdag 9 september is de finalewedstrijd van de 2eDivisie Noord in Vroomshoop, zowel bij de heren als bij de dames lijkt de winnaar al duidelijk, maar de nummers 2 staan er dicht achter. Bij de heren gaat Triade uit Zwolle aan de leiding met 7 punten, gevolgd door Hellas 3 uit Utrecht. Om de derde plaats moet nog gestreden worden: Triathlon Soest, Zwefilo Langedijk en De Dolfijn 3 uit Amsterdam staan daar met respectievelijk 18, 20 en 21 punten dicht bij elkaar. Mede door het behalen van de eerste plaats van Zwefilo in Rotterdam waar de triathlon omgezet werd naar een run bike run vanwege de aanwezigheid van blauwalg in de roeibaan is het dus nog spannend wie er uiteindelijk als derde gaan eindigen.

Bij de dames staat Triteam Groningen 3 met 7 punten aan de leiding dankzij winst in Arnhem en Zeewolde, gevolgd door ACE TTW 2 uit Weesp met 11 punten. Triami uit Deventer staat door winst in Rotterdam op een derde plek met 17 punten, gevolgd door Hellas 3 uit Utrecht, Zwefilo Langedijk en wellicht ASU’11 uit Amsterdam met respectievelijk 19, 20 en 23 punten. Ook hier lijkt de strijd om de derde plek dus nog niet gestreden.

Heel veel succes voor alle teams aanstaande zaterdag!