Teamcompetities Triathlon op weg naar 2018

 In Algemeen

Foto: Sonja Jaarsveld

Met nog enkele finalewedstrijden voor de boeg, is het tijd om de eerste plannen voor de Teamcompetities 2018 bekend te maken. Het animo om als team te starten in de Teamcompetities blijft onverminderd groot. We krijgen als organisatie diverse verzoeken binnen om nieuwe teams in te schrijven.

Toch kiezen we er bewust voor in 2018 géén 5eDivisie (en géén 3eDivisie voor vrouwen) te starten. Een pas op de plaats om als team (dat grotendeels uit vrijwilligers bestaat) de organisatie beheersbaar te houden en (liefst meer dan) voldoende kwaliteit te blijven leveren, hebben op dit moment voorrang. Diezelfde beheersbaarheid geldt voor samenwerkingspartners zoals bijvoorbeeld het jurykorps en wedstrijdorganisaties.

De mogelijkheden om nieuwe teams toe te laten, zullen dus zeer beperkt zijn. Mocht er ruimte ontstaan (bijvoorbeeld door afmeldingen van huidige teams) dan nodigen wij enthousiaste teams natuurlijk graag uit om in te stromen in de 4eDivisie.

Heb je met een nieuw team interesse om te starten in de Teamcompetities (en heb je die interesse nog niet kenbaar gemaakt), meld die ambitie dan uiterlijk maandag 18 september via info@teamcompetities.nl

Bestaande teams krijgen binnenkort via hun teamcaptain een nieuwsbrief met daarin alle informatie over het aan (of af-)melden van hun team voor seizoen 2018.