HIDDIT meets Teamcompetities Triathlon

 In Algemeen

There is a new kid in town: HIDDIT.

Sinds kort zijn we met deze sportvoedingsleverancier in gesprek en ze willen graag de vibe van de Teamcompetities Triathlon ervaren. Daarom zijn ze aanstaande zondag aanwezig in het atletendorp van de Super Sunday in Almere én krijgt ieder deelnemend team bij het ophalen van de startbescheiden een pakketje met proefproducten.

Voor alle Teamcompetities triatleten, die tijdens de Super Sunday in Almere kennismaken met deze producten is er bovendien een kennismakingsaanbieding: op je eerste bestelling via http://www.hiddit.com krijg je 15% korting met de code ‘ALMERETRI’. Voor 17u besteld, is de volgende dag al geleverd; portvrij vanaf 60,00.

Dit is HIDDIT TRIATHLON NUTRITION:

Voeding wordt terecht beschouwd als de vierde discipline van triathlon, en bepaalt voor een groot deel je succes. Daarom dat Luc Van Lierde, tweevoudig winnaar van de Ironman Hawaii en huidige coach van elite triathleten, zijn eigen gamma triathlonvoeding ontwikkeld heeft. Luc steunde daarvoor op zijn eigen ervaring, gesteund door sportdokter Francoise Wellekens, zelf een drievoudige wereldkampioene triathlon. Het resultaat is een gamma voor triathleten, gericht op een optimale vertering en gebruiksgemak.

HIDDIT kenmerkt zich door: uitstekende smaak en verteerbaarheid, afwezigheid van kunstmatige zoetstoffen, en strenge controle op kwaliteit en verboden middelen.