Aanmelding Teamcompetities Triathlon 2019 open

 In Eredivisie

Foto: Marcel Meinema

Terwijl het huidige seizoen nog enkele mooie wedstrijden in petto heeft, maakt de organisatie van de Teamcompetities Triathlon zich achter de schermen ook al op voor het nieuwe wedstrijdseizoen van 2019.

Binnen de opzet van de competitie is er (beperkte) ruimte voor de instroom van enkele nieuwe teams (zowel mannen als vrouwen). Alle verenigingen die meedoen binnen de competitie zijn hierover in juli geïnformeerd.

Om alle mogelijke interesse – ook van verenigingen die nu nog niet in de competitie mee doen – mee te kunnen nemen en de juiste afwegingen te maken voor de verdere opzet en indeling van de competitie, vragen we nieuw geïnteresseerde teams zich uiterlijk 30 september te melden.

Dit kan door te mailen naar info@teamcompetities.nl en onderstaande gegevens duidelijk te vermelden.

  • Naam van NTB – vereniging (of duidelijk aangeven dat het team nog niet bij de NTB is aangesloten) + eventueel de naam van het team
  • Standplaats van de vereniging / het team
  • Is het een mannen- of vrouwenteam
  • Naam, emailadres en telefoonnummer van contactpersoon

Let op: jullie aanmelding is nog geen garantie op deelname. Afhankelijk van het animo en de beschikbare plaatsen kunnen we nieuwe teams toelaten. Uiteraard worden de nieuwe teams hierover geïnformeerd.