Versterking organisatieteam Teamcompetities

 In 2eDivisie, Algemeen

Nieuwe coördinator 2eDivisie Zuid

Met ruim 260 teams aan boord, 40 wedstrijden verspreid over 13 wedstrijdorganisaties, 3 superweekenden en meer dan genoeg coördinatie werk om alle bestaande en nieuwe processen te stroomlijnen, is er altijd wel wat te doen binnen de organisatie van de Teamcompetities. De coördinatie van de 2eDivisies Noord en Zuid lag de afgelopen twee jaar in handen van Judith Ettema. Zij blijft zeer nauw bij ons team betrokken én heeft aangegeven zo mogelijk de ‘zuidtak’ graag over te dragen aan een andere coördinator, om een en ander beheersbaar te houden. We zijn dan ook blij versterking te hebben gevonden in de persoon van Edwin Petri en stellen hem hier graag aan jullie voor.

De sport zat er bij Edwin al vroeg in. Vanaf zijn zesde startte hij met zwemmen en al snel ook wedstrijden zwemmen bij het Arnhemse AZC 1882, met als hoogtepunt een tweede plaats op de Gelderse kampioenschappen. Vanaf zijn zestiende is hij daarnaast ook actief met waterpolo, tennis, squash en fitness. Tijdens de studie economie in Amsterdam ging dit gewoon door; naast hard studeren en feesten was sport de belangrijkste activiteit. Na studie volgde werk, een relatie en kinderen en kwam de sport door gebrek aan prioriteit op een lagere plaats. Nu de kinderen groter zijn en verder alles goed loopt, kan er weer meer en meer gesport worden.

De focus ligt op individuele triatlons en in september hoopt Edwin zijn eerste halve triathlon te volbrengen. ‘Als lid van Trivana ben ik geregeld bij wedstrijden en de zeer goede, constructieve en sportieve sfeer heeft mij gemotiveerd om meer te doen voor deze mooie sport en mee te doen in het ondersteunen en helpen bij de Teamcompetities. Ik heb er zin in als coördinator 2eDivisie Zuid!’

Welkom Edwin, en heel veel plezier!

Edwin wordt het eerste aanspreekpunt voor alle teams in de 2eDivisie Zuid (mannen en vrouwen) en is bereikbaar via edwin@teamcompetities.nlVoor alle teams uit de 2eDivisie Noord (mannen en vrouwen) blijft Judith Ettema (judith@teamcompetities.nl) contactpersoon.