Nieuwsbrief 2019/10 – Rotterdam, here we come…

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Terugblik Weert

Beeld: Renée Witteveen

We kijken terug op een enerverend weekend in Weert! Zware omstandigheden op zaterdag voor de teams uit de 2eDivisie, 3eDivisie en 4eDivisie maakten het een stayersprint om nog lang te onthouden. Bijna windstil, zonnig en een stuk warmer was het zondag, toen de teams uit de 1eDivisie van start gingen op de OD. En spectaculair was het slotnummer: de team-relay voor de Eredivisie! De kaarten binnen alle divisies zijn opnieuw geschud en we maken ons op voor de volgende krachtmeting in Rotterdam.

Wedstrijdinformatie Rotterdam

Op de website van Tri Rotterdam is het nieuwe tijdschema gepubliceerd. Let op, door de aanpassing in het programma van Almere (en het verplaatsen van de Triple Mix naar Rotterdam) zijn de starttijden voor alle divisies anders dan eerder op de website stond. De parcoursen staan ook online. Deze worden de komende dagen nog aangevuld met detailkaarten. Houd de site dus in de gaten. Het laatste nieuws rondom de Triple Mix en team-relay zullen we ook zeker nog met jullie delen.

Teamtenten Rotterdam

Als jullie in Rotterdam een teamtent willen opzetten, meld deze dan vooraf aan bij de organisatie via dit formulier. Er is ook mogelijkheid om (tegen betaling) een stroompunt bij jullie teamtent te reserveren. Service!

Startvolgorde team-relay Rotterdam

Bij de inschrijving voor de 2eDivisie, 3eDivisie en 4eDivisie wordt jullie gevraagd de startvolgorde binnen je team op te geven. Welke atleet start als eerst, wie als tweede, derde en vierde? Deze graag duidelijk vermelden in het hiervoor bestemde vak, zodat wij met MyLaps een correcte tijdwaarneming kunnen voorbereiden.

Noord versus Zuid

In Rotterdam is het zover: de teams uit de regio’s noord en zuid kunnen in een onderlinge battle tijdens de team-relay laten zien wie de sterksten zijn. Voor het algemeen klassement wordt (uiteraard) gewerkt met geschoonde lijsten en na afloop van iedere startserie in de lagere divisies worden er dus twee dagklassementen opgemaakt. En wordt er zoals gebruikelijk gehuldigd per divisie. De overall noord-zuid uitslag blijft ook beschikbaar voor iedereen die feiten en cijfers met elkaar wil vergelijken.

 

En, voor liefhebbers van ‘noord versus zuid’: we hebben de uitslagen van het zaterdagprogramma in Weert ook eens door deze bril bekeken. Niet helemaal te vergelijken natuurlijk omdat het steeds twee aparte startwaves waren, maar het geeft wel een beetje beeld van de onderlinge verhoudingen:

Veel plezier met het trekken van conclusies 😉

Vragen

Heb je vragen? Stel ze aan de coördinator van jullie divisie: