Kampioenen slotdag Teamcompetities Triathlon 2019 op een rij

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, Algemeen

Foto: 3athlon.nl

Vandaag was de slotdag van de Teamcompetities Triathlon 2019. In Zaanstad stonden alle teams uit de Schuiteman 2eDivisie Noord en Zuid, Badmutsen.com 3eDivisie Noord en Pioneer 4eDivisie Noord aan de start voor de finale. Tijdens een individuele non stayer-sprint werd gestreden om iedere positie. Dagwinst, een plek op het eindpodium, promotie naar een niveau hoger, het voorkomen van degradatie naar een niveau lager: er stond veel op het spel.

Spannend was het, en verrassend soms ook. Met de kleine onderlinge verschillen in de tussenstand zorgde het spektakel in Zaanstad voor de beslissing. De top 3 in de eindstand van iedere competitie vind je hieronder, gevolgd door interviews met alle kampioenen per divisie.

Triteam Groningen 2, Hellas 3 – Utrecht en ASU’11 – Amsterdam vormen de top 3 van de 2eDivisie Noord bij de mannen. Bij de vrouwen zijn het Aquapoldro 2 – Apeldoorn, Hellas 3 – Utrecht en Triteam Groningen 3 die het goud, zilver en brons verdelen.

2eDivisie Noord mannen – Triteam Groningen 2

2eDivisie Noord Vrouwen – Aquapoldro 2 

In de 2eDivisie Zuid pakt TV Dordrecht het goud, Cerberus – Nijmegen het zilver en Ironmanagers NL – Oosterhout het brons. TV Arnhem, TC Maastricht en EDOsports 2 – Maastricht doen dat bij de vrouwen.

2eDivisie Zuid Mannen – TV Dordrecht

2eDivisie Zuid Vrouwen – TV Arnhem 

In de 3eDivisie Noord trekken Hellas 4 – Utrecht, Van der Voort Groep / team Oude Veer – Breezand en AV Impala 2 aan het langste eind. In de 4eDivisie zijn de eerste drie plekken voor Hellas 5 – Utrecht, Team SSF – Utrecht en IZGS 2 – Haarlem.

3eDivisie Noord Mannen – Hellas 4

4eDivisie Noord Mannen – Hellas 5

Voor alle einduitslagen, klassementen en promotie- en degradatieplekken kun je terecht op de website van Teamcompetities.

Bron: 3athlon.nl.