Nieuwsbrief 2019/13 – Nieuw seizoen: zijn jullie er bij?

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Inschrijving seizoen 2020: bestaande teams

Foto: Renée Witteveen

Vorige week publiceerden we de voorlopige competitie-indeling voor 2020. Op 1 oktober 2019 opent de inschrijving voor alle teams die in deze indeling staan. Alle captains krijgen per mail een link toegestuurd, die leidt naar de inschrijf omgeving. Inschrijven kan tot en met zondag 10 november.

Inschrijving seizoen 2020: nieuwe teams

Als jullie nieuwe teams willen aanmelden voor de 4eDivisie mannen en/of 3eDivisie vrouwen, kan dit per direct – en tot en met 31 oktober – via dit online formulier. Let op: deze aanmelding van jullie interesse is nog geen daadwerkelijk inschrijving voor de competitie. Jullie komen op een wachtlijst.

Voor alle nieuwe vrouwenteams is waarschijnlijk voldoende plek. Voor nieuwe mannenteams is beperkte instroomruimte. Half november – als alle huidige teams zijn aangemeld – weten we of we jullie kunnen plaatsen (of niet) en nemen we contact op. Als er een startplek voor jullie team is, ontvang je alle informatie om het team in te schrijven. De definitieve inschrijving moet uiterlijk 30 november rond zijn.

Wanneer wordt de kalender bekend gemaakt?

We verwachten op 1 oktober – als de inschrijving opent – de eerste contouren van de kalender te kunnen presenteren. Om vervolgens zodra er nieuws is, dit met jullie te delen. We doen ons uiterste best om in ieder geval 90% van de kalender voor 10 november rond te hebben. Uiterlijk zaterdag 16 november – de dag van het NTB congres – is de kalender volledig rond.

Inschrijfgeld 2020

De inschrijfgelden voor alle divisies zijn in 2020 gelijk aan die in 2019. Het is een all-inclusive bedrag voor deelname aan de competitie en de vijf wedstrijden. De enige extra kosten zijn die voor het eventuele gebruik van chips (af te rekenen per wedstrijd). De kosten per team bedragen:

  • Eredivisie mannen: €1300,-
  • Eredivisie vrouwen: €1100,-
  • 1eDivisie: €950,-
  • 2eDivisie, 3eDivisie & 4eDivisie: €900,-

De kosten voor het voeren van een sponsornaam bedragen (per sponsornaam):

  • Eredivisie: €200,-
  • 1eDivisie t/m 4eDivisie: €100,-

Let op: Jullie inschrijving is definitief en hiermee gaan jullie een betalingsverplichting voor 100% van het deelnamebedrag aan. Bij jullie inschrijving (1 oktober t/m 10 november) wordt een 25% aanbetaling via iDeal gedaan. Voor de resterende 75% van het inschrijfgeld volgt begin 2020 een factuur, gericht aan de vereniging van het betreffende team.