Nieuwsbrief 2020/03 – Zijn jullie erbij?

 In 4eDivisie, 3eDivisie, 2eDivisie, 1eDivisie, Eredivisie, Algemeen

Foto: Tim Buitenhuis

Kick off voor teams: inschrijving geopend

Op zaterdag 7 maart is de eerder aangekondigde ‘kick off’ voor teams. Samen met de Werkgroep Wedstrijdofficials verzorgen we in de ochtend een informatief programma om met het elkaar het seizoen goed te starten! We presenteren nieuwe ontwikkelingen binnen de competitie, diverse juryzaken en spelregels passeren de revue en er is net als eerdere jaren een intekenlijst voor de assistent officials.

Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor de nieuwe mijntriathlonNL omgeving. Hoe werkt het inschrijven van jouw team in 2020? Welke rol heb je als teamcaptain en hoe voer je eventuele wijzigingen in de opstelling door?

We vragen jullie je aan te melden, zodat we voldoende koffie en thee kunnen klaar zetten :-). Op dit aanmeldformulier vinden jullie ook alle informatie over locatie en precieze tijden. Aanmelden kan tot en met woensdag 26 februari.

Let op: omdat de beschikbare ruimte beperkt is, willen we jullie vragen per team met maximaal één, en per vereniging met maximaal twee personen te komen. Stemmen jullie onderling af wie jullie team(s) / vereniging vertegenwoordigd? Dank jullie wel!

Onze partners in 2020

Ook in 2020 zijn Schuiteman Accountants en EliteSport partners van de Teamcompetities. Zij verbinden hun naam respectievelijk aan de 2eDivisie en 3eDivisie. We zijn erg blij met de al jarenlange ondersteuning die beide partijen ons bieden. De samenwerking met Pioneer liep eind 2019 af, waardoor de 4eDivisie in 2020 vooralsnog zonder naamsponsor verder gaat.